אנחנו חייבים לדבר על קינוחים לפסח

הממתק הלאומי של ברזיל עשה בהצלחה את העלייה לישראל, והעובדה שהוא נטול גלוטן הופכת אותו לפופולרי במיוחד בפסח. לרגל החג יצרה מירי נוסבכר שלל טעמים חדשים המתאימים לפסח, בהם ריבת חלב, קרם ברולה, צ’ורוס, פירות יער, תפוז, קפה ולימון. אלו מצטרפים לטעמים הקלאסיים שוקולד בלגי, שוקולד לבן, מריר, פיסטוק, תות קוקוס, קוקוס קלוי ופסיפלורה.

 

לכתבה המלאה בישראל היום !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *